Podpora tvorby ejakulátu - vyzkoušejte tyto tipy

Chcete udělat něco pro podporu tvorby ejakulátu? Pak čtete správný článek. Zaměřili jsme se na to podstatné a sepsali tipy, které mohou pomoci.

Podpora tvorby ejakulátu - vyzkoušejte tyto tipy

Co všechno obsahuje ejakulát?

Nejsou to jen spermie. V jednom mililitru může být až 50 milionů spermií. Aby zůstaly pohyblivé a životaschopné, potřebují zvláštní prostředí. To je zbývající složkou ejakulátu - patří sem prostatický sekret a také tekutiny vznikající ve varlatech, nadvarlatech a semenných váčcích. Z jiného úhlu pohledu obsahuje sperma živiny - minerály, vitamíny, ale třeba i cukry a bílkoviny.

Otázka podpory tvorby ejakulátu je poměrně komplikovaná. Pravdou je, že kvalita spermií u mužů stále klesá. Pojďme se podívat na to, co máte ve svých rukou.

Zdravý životní styl - nejjednodušší, nebo nejtěžší věc?

Životospráva je alfou a omegou celého našeho zdraví, reprodukční nevyjímaje. Je zdarma, dostupná pro kohokoli z nás. A přesto je pro spoustu lidí tak těžké si ji udržet. Moderní doba nám přináší lákadla, kterým se těžko odolává - obrovský výběr jídla, kde kvantita vítězí nad kvalitou. Dostupný alkohol a cigarety. V kombinaci se stresem a zrychlenou dobou je to vražedná kombinace. Nešvarem je také nedostatek pohybu - díky autům absolvujeme i krátké cesty za volantem místo toho, abychom se prošli. Zapomínáme pečovat o své zdraví, zato stihneme udělat hodně věcí do práce. Poznáváte se? 

Potrava, stres a moderní technologie mají na pohlavní zdraví velmi negativní dopad. Pokuste se zastavit a změnit to. Spokojený život se jednoznačně projeví i na vašem těle.

Nepodceňujte své prádlo

Opravdu není jedno, co často nosíte na sobě. Těsné oblečení, ať už jde o spodní prádlo nebo úzké kalhoty, totiž udržují teplotu v oblasti rozkroku vyšší, než by bylo dobré. Tělesné partie špatně větrají a na tvorbu a kvalitu spermií to má neblahý dopad. Přemýšleli jste někdy nad tím, proč jsou varlata uložena mimo tělo v šourku? Příroda totiž není hloupá a šikovně je umístila tam, kde mohou mít nižší teplotu. Nezvyšujme ji proto zbytečně špatně zvoleným prádlem.

Když jste doma, vůbec není od věci zbavit se spodního prádla a trávit čas jen ve svrchním oblečení. 

Zaměřte se na živiny

Pro mužské pohlavní zdraví je důležitý hlavně selen a zinek. Docela často jich máme nedostatek, jíme totiž stravu, která je na ně chudá. Selen se přímo podílí na podpoře tvorby ejakulátu a je důležitý pro pohlavní soustavu a prostatu. Zde pomáhá i zinek, který podporuje normální funkci reprodukce. Selen a zinek jsou pro nás důležité i z jiných důvodů - kvůli imunitě, kvalitě sliznic a kůže i pro celkové zdraví. 

Tip: velké množství selenu obsahují para ořechy. Zkuste si je dopřát každý den.


ProstaXin balení

ProstaXin

Pro ničím nerušený spánek a zdravou prostatu
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


Vaše komentáře

Vložte svůj komentář:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svůj komentář:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.

Odesílá se

Vyzkoušejte Prostaxin® ZDARMA*

*platíte pouze poštovné a balné 49 Kč

Načítám formulář

Od té doby, co užívám ProstaXin, už nevstávám v noci!

Od té doby, co užívám ProstaXin, už nevstávám v noci!

Ivan Shymonyuk, Hostivice

Užívám si života bez omezení

Užívám si života bez omezení

Jiří Wildt, Hostivice

Rozhodl jsem se tak prostě jen pro sichr

Rozhodl jsem se tak prostě jen pro sichr

Jiří Kuneš, Čistá