Trápí vás slabý proud moči? A jak jste na tom s péčí o prostatu?

Problémy s močením potrápí více než polovinu mužů nad 60 let, ale vznikají už mnohem dříve. Často se jedná o slabý proud moči. Příčinu bychom měli hledat ve zvětšené prostatě.

Trápí vás slabý proud moči? A jak jste na tom s péčí o prostatu?

Když je váš močový měchýř utlačován

Pokud se objeví problém jménem zvětšená prostata, téměř vždy to znamená problémy s močením. Prostata se kvůli své velikosti začne tlačit na okolní struktury a orgány, močový měchýř a trubici nevyjímaje. Tím dochází ke zmenšení prostoru, kudy může odtékat moč. Výsledkem je časté močení, slabý proud moči a pocit neustálého nutkání odskočit si. 

Buď příliš a nebo málo

Zvětšená prostata se může projevit skutečně různě. Zatímco u někoho je to až moc časté močení nebo hyperaktivní močový měchýř, jiné muže postihuje spíš slabý proud moči a neschopnost se plně vymočit. Situace se také může průběžně měnit. 

Slabý proud moči může mít za následek i hromadění moči v měchýři, a tomu bychom se měli snažit zabránit. Na toaletu proto jděte hned, jak pocítíte potřebu. Koncentrovaná moč více dráždí močové cesty a také je ideálním prostředím pro množení bakterií. 

Pánové, zaměřte se na svou prostatu už v produktivním věku!

Jak bylo zmíněno, problémy s prostatou potrápí hlavně muže po šedesátce. Na problémy se ale zadělává o mnoho let dříve. I když vás zatím prostata nezlobí, určitě byste měli být o krok napřed. 

Trápí vás slabý proud moči? - ilustrační obrázek

Prostatě škodí pití alkoholu, kávy a kouření. Pokuste se svou neřest alespoň omezit. Místo toho vylepšete svůj pitný režim a každý den si dopřejte nejméně 2 litry čisté vody. Pro močové ústrojí je pitný režim že všeho nejdůležitější!

Nepodceňujte preventivní prohlídky u urologa. Věděli jste, že pokud se problém odhalí včas, šance na úplné vyléčení se mnohonásobně zvyšuje? 

Užívejte ProstaXin. Tento doplněk stravy je určen mužům po čtyřicítce, kteří chtějí doplit důležité minerály pro své mužské zdraví. ProstaXin obsahuje také výtažek z rostliny serenoa plazivá, jenž podporuje správnou funkci prostaty.

ProstaXin balení

ProstaXin

Pro ničím nerušený spánek a zdravou prostatu
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


Vaše komentáře

Vložte svůj komentář:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svůj komentář:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.

Odesílá se

Vyzkoušejte Prostaxin® ZDARMA*

*platíte pouze poštovné a balné 49 Kč

Načítám formulář

Od té doby, co užívám ProstaXin, už nevstávám v noci!

Od té doby, co užívám ProstaXin, už nevstávám v noci!

Ivan Shymonyuk, Hostivice

Užívám si života bez omezení

Užívám si života bez omezení

Jiří Wildt, Hostivice

Rozhodl jsem se tak prostě jen pro sichr

Rozhodl jsem se tak prostě jen pro sichr

Jiří Kuneš, Čistá