Vitamíny na potenci aneb Jak podpořit své mužské schopnosti?

Rádi byste udělali něco pro své mužské zdraví? Přečtěte si, jaké minerály a vitamíny na potenci je možné užívat a proč je důležité udržet si normální hladinu testosteronu.

Vitamíny na potenci aneb Jak podpořit své mužské schopnosti?

Schopnost plodit děti je důležitá pro spoustu z nás. Moderní hektická doba nám ale všechno značně komplikuje. Na mužském zdraví se negativně podepisuje stres, sedavé zaměstnání, vliv má samozřejmě i méně kvalitní výživa. Zkrátka a dobře – dřív, když byl životní styl jiný, se potence nemusela tolik řešit.

Vitamíny na potenci? Důležitější jsou jiné věci

Muži obvykle jako první chtějí nějaké vitamíny na potenci s nadějí, že je spasí. Není to tak úplně pravda. 

Vitamíny jsou tělu vlastní látky, které významně podporují zdraví. Mohou prospívat imunitě, postarat se o kvalitu vlasů, příznivě ovlivnit nervový systém a mnoho dalších věcí. Podpora plodnosti mezi ně bohužel nepatří. Na to jsou vitamíny malí páni. Co ale pomoci může, jsou minerály a zejména zinek.

Potraviny bohaté na zinek

Dostatek zinku by měl mít každý muž

Na co je dobrý zinek? Zinek totiž pomáhá udržovat normální hladinu testosteronu v krvi, přispívá normální plodnosti a rozmnožovací schopnosti a konec konců, tu imunitu podporuje také. Důležitý je i pro kvalitu pohybového aparátu a co se zevnějšku týče, působí blahodárně na vlasy, nehty i pokožku. 
Pro schopnost reprodukce je důležitá zdravá prostata, kde se vytváří sekret udržující spermie při životě. Také pro prostatu je velmi důležitý zinek.

Neradi bychom, aby z tohoto článku vyznělo, že je zinek něco jako viagra. Je to prvek, který je nezbytný pro zdraví každého člověka, ale muži z něj těží přece jen o něco více. 

Zinek v potravinách

Najdeme ho v mnoha dobrotách – oříškách a semínkách, vnitřnostech i jiném mase, velmi bohaté jsou na zinek ústřice. Doporučujeme (nejen kvůli zinku) častou konzumaci luštěnin. Pravdou ale je, že zinek se postupně vytrácí z půdy, ve které rostliny rostou a tím se stávají chudší. Pokud vám na tom záleží, můžete doplňovat zinek formou výživových doplňků pro mužské zdraví. 

A co ten testosteron? 

Možná jste to netušili, ale i muži mají kolem padesátky přechod. Říká se mu také andropauza a stejně, jako je tomu u žen, dochází v tomto období k výrazným hormonálním změnám. Mužům začne klesat hladina testosteronu víc, než kdy dřív a to s sebou nese ztrátu libida, únavu, menší výkon a bohužel i změny nálad. 

Ačkoli je to nevyhnutelná součást života, můžeme s předstihem pracovat na tom, abychom její projevy zaznamenali co nejméně. Zmíněný zinek pomáhá udržovat správnou hladinu testosteronu a to je důvod, proč se na jeho dostatečný příjem zaměřit. 
 

ProstaXin balení

ProstaXin

Pro ničím nerušený spánek a zdravou prostatu
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


Vaše komentáře

Vložte svůj komentář:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svůj komentář:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.

Odesílá se

Vyzkoušejte Prostaxin® ZDARMA*

*platíte pouze poštovné a balné 49 Kč

Načítám formulář

Od té doby, co užívám ProstaXin, už nevstávám v noci!

Od té doby, co užívám ProstaXin, už nevstávám v noci!

Ivan Shymonyuk, Hostivice

Užívám si života bez omezení

Užívám si života bez omezení

Jiří Wildt, Hostivice

Rozhodl jsem se tak prostě jen pro sichr

Rozhodl jsem se tak prostě jen pro sichr

Jiří Kuneš, Čistá