Jaké má ProstaXin složení a v čem může pomoci právě vám?

Doplňků stravy na prostatu je mnoho. Dnes se zaměříme na ProstaXin: složení, způsob užívání, výhody i nevýhody. Jste připraveni dozvědět se o něm víc?

Jaké má ProstaXin složení a v čem může pomoci právě vám?

Co je to ProstaXin?

Pokud jste o něm zatím vůbec neslyšeli, pokusíme se stručně shrnout do nejdůležitější:

  • Pomáhá při zvětšené prostatě.
  • Je vynikající na problémy s častým močením.
  • Je vhodný pro všechny věkové skupiny.
  • Prospívá mužskému zdraví a podporuje tvorbu spermií a schopnost reprodukce.

Různé přípravky mají i různé složení a do jisté míry hodně záleží na tom, jaká máte očekávání a jakých výsledků chcete dosáhnout. Někdy je potřeba zaměřit se hlavně na problémy s močením, jindy muž ocení spíš látky, které podporují zdraví prostaty a mužnost obecně. 

Na ProstaXin můžeme pohlížet ze dvou úhlů pohledu. V první řadě obsahuje extrakt z rostliny Serenoa plazivá, neboli Saw palmetto. Účinkuje na zbytnělou prostatu a močové ústrojí jako celek. Právě zvětšená prostata bývá jádrem problému – svou nestandartní velikostí tlačí na močové cesty, tím se zmenšuje prostor, kudy odchází moč a snadno už si pak domyslíte, že to je ten důvod, proč má muž slabý proud moči, musí na toaletu často, nebo dokonce odchází moč jen po kapkách. 

Tuto informaci bychom rádi zdůraznili: řešte příčiny svých potíží na místě, kde vznikají. Má to větší efekt, než snaha o zmírnění následků.

Druhým úhlem pohledu je fakt, že ProstaXin obsahuje zinek a selen – prvky, které lze označit za naprostý základ v péči o pohlavní ústrojí a mužské zdraví obecně. Jsou potřebné pro normální tvorbu spermií, mají tím pádem podíl na rozmnožovacích schopnostech, nicméně i zinek a selen pečují o prostatu jako takovou. Podílejí se také na udržení normální hladiny testosteronu. 

Jaké má ProstaXin účinky?

Velkou výhodou je, že je ideální pro všechny věkové skupiny zhruba od 30 let. Spolehnout se na něj může muž v produktivním věku, který potřebuje podpořit svou mužnost, ale i pánové v penzi, kteří hledají pomoc při problémech s močením. Obsahuje pouze rostlinné výtažky doplněné o zinek a selen – není třeba hledat složitosti. Recenze mužů, kteří už mají s ProstaXinem zkušenost, jsou různé. Opakovaně se objevuje chvála na to, že během užívání je neobtěžuje noční vstávání na toaletu, a že už nejsou tolik omezeni v běžném životě. Stává se totiž, že kvůli potřebě častého močení pánové raději zůstávají doma a nechávají si utéct společenský život.

A na závěr, je nějaká nevýhoda ProstaXinu? Může to být kontraindikace v případě alergie na některou látku, hlavně lykopen (extrakt z rajčat). Máte-li proto podezření, před užíváním ProstaXinu se raději informujte u svého lékaře.


ProstaXin balení

ProstaXin

Pro ničím nerušený spánek a zdravou prostatu
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


Vaše komentáře

Vložte svůj komentář:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svůj komentář:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.

Odesílá se

Vyzkoušejte Prostaxin® ZDARMA*

*platíte pouze poštovné a balné 49 Kč

Načítám formulář

Od té doby, co užívám ProstaXin, už nevstávám v noci!

Od té doby, co užívám ProstaXin, už nevstávám v noci!

Ivan Shymonyuk, Hostivice

Užívám si života bez omezení

Užívám si života bez omezení

Jiří Wildt, Hostivice

Rozhodl jsem se tak prostě jen pro sichr

Rozhodl jsem se tak prostě jen pro sichr

Jiří Kuneš, Čistá