Saw palmetto: rostlina s výbornými účinky na prostatu

Dáváte přednost síle bylinek, když vás trápí nějaké zdravotní potíže? Existuje i rostlina, která podporuje mužské zdraví a má spolehlivé účinky. Je to Saw palmetto, neboli Serenoa plazivá. Přečtěte si víc:

Saw palmetto: rostlina s výbornými účinky na prostatu

Nevšední vzhled, zato ověřené účinky

Saw palmetto, česky Serenoa plazivá, je druh malé palmy, která se vine spíš po zemi než do výšky. Pochází z jihovýchodní Ameriky a už staří indiáni ji používali v přírodním léčitelství. Dnes se pěstuje za okrasnými účely a pro výrobu doplňků stravy – má totiž pozitivní vliv na zdraví močových cest a prostaty.

Ne každá bylinka má účinky vědecky potvrzené, ačkoli jsou všeobecně známé. Na Saw palmetto se můžete spolehnout – je ověřené Evropským úřadem pro bezpečnost potravin.

Je zajímavé, že má docela široké využití – růstový vrchol lze konzumovat jako zeleninu, pro výrobu doplňků stravy se využívají plody, a kromě toho lze z palmy získat i olej nebo samotná vlákna. 

Saw palmetto, neboli Serenoa plazivá

Pro zdraví prostaty i močových cest

V intimní oblasti je všechno propojené. Problémy s prostatou často vadí z toho důvodu, že zvětšená prostata tlačí na močovou trubici a kvůli tomu se nejde spolehlivě vyprázdnit. Kromě vlivu na močové cesty souvisí prostata i s rozmnožovací funkcí. Produkuje prostatický sekret, který tvoří část ejakulátu. 

Saw palmetto působí komplexně. Podporuje normální funkci prostaty a reprodukčního systému a podílí se na zdraví močových cest. 

Doplňte účinky Saw palmetta o další přírodní výtažky

Poohlížíte se o produktu na podporu prostaty? Určitě se vyplatí hledat takový, který kombinuje více účinných látek. Saw palmetto je jednou z hlavních, a vedle ní má výborné výsledky např. lykopen. Z minerálů rozhodně doporučujeme zinek a selen – to je pro mužské zdraví ta nejdůležitější dvojka. 

V každém případě se doplňky stravy na prostatu vyplatí. Je pravda, že prostata s přibývajícím věkem trápí víc a víc mužů, ale zároveň platí, že když se o ni budete dlouhodobě starat a dopřejete si vitamíny a minerály, zasloužíte se o její zdraví. 

ProstaXin balení

ProstaXin

Pro ničím nerušený spánek a zdravou prostatu
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


Vaše komentáře

Vložte svůj komentář:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svůj komentář:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.

Odesílá se

Vyzkoušejte Prostaxin® ZDARMA*

*platíte pouze poštovné a balné 49 Kč

Načítám formulář

Od té doby, co užívám ProstaXin, už nevstávám v noci!

Od té doby, co užívám ProstaXin, už nevstávám v noci!

Ivan Shymonyuk, Hostivice

Užívám si života bez omezení

Užívám si života bez omezení

Jiří Wildt, Hostivice

Rozhodl jsem se tak prostě jen pro sichr

Rozhodl jsem se tak prostě jen pro sichr

Jiří Kuneš, Čistá